Τσακωμός Σκορδά-Λιάγκα στο «Πρωινό»: «Δηλαδή επειδή μου αρέσει ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να το λέω;» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή ένα σχόλιο που ξεκίνησε για την Ιρίνα Σάικ.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, πάνω σε ένα βίντεο για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga. Κάπου εκεί ο Λιάγκας είπε πως είναι πιο ωραία γυναίκα η Ιρίνα Σάικ (πρώην του Κούπερ) και η Φαίη Σκουρδά αντέδρασε…

«Γούστα είναι αυτά Γιώργο». Ο Λιάγκας απάντησε: «Για το γούστο μου μίλησα» και κάπου εκεί ξέσπασε: «Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι “γούστα είναι αυτά;”. Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα».

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Ιρίνα Σάικ είναι η ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε ακόμα περισσότερο σε ένταση, λέγοντας: «Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Δηλαδή ότι μ’ αρέσει ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός σημαίνει ότι κάνω bullying στον Παναθηναϊκό; Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσύ γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε»!