Γιώργος Παπανδρέου: Ένας γνήσιος λάτρης των σπορ! (vid)

Newsroom
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αντισυμβατικός πολιτικός, με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό. Όχι να παρακολουθεί, αλλά να κάνει ο ίδιος.

Δεν είναι ο συνηθισμένος πολιτικός, πιο πολύ αντισυμβατικός θα λέγαμε, καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργός στο αθλητικό κομμάτι. Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον αθλητισμό. Όχι να... παρακολουθεί, αλλά να είναι ο ίδιος ενεργός.

Δεν πήγε στα λαοφιλή και πιο διαδεδομένα, όπως είναι το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά κατέφυγε στα σπορ, που είναι πιο δραστήρια και φυσικά ατομικά.

Ο «ΓΑΠ», είναι λάτρης του ποδηλάτου, όπως πολλές φορές τον έχει πιάσει η κάμερα, ενώ αρκετές φορές έτρεχε, είτε στην παραλία, είτε σε κλασικό Μαραθώνιο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα κάνει όποτε έχει την ευκαιρία και κανό, αλλά και κολύμπι.

Όντας ιδιαίτερα ενεργός στο αθλητικό κομμάτι, δεν έχουν λείψει και τα ατυχήματα, όπως τον Απρίλιο του 2008, που έπεσε από το ποδήλατό του και μπλέχτηκε το χέρι του στην αλυσίδα ή τον Απρίλιο του 2018, κάνοντας στην Σκιάθο. Βρέθηκε στα βράχια κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να βρεθεί στο νερό.

Όπως έχει πει βέβαια και ο ίδιος «μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές»!

Ετοιμάζεται και πάλι να κάτσει σε ακόμη μία…