Η νέα σειρά ρούχων που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ντουλάπα σου

Newsroom
Η New Era μάς συστήνει από την αρχή, μέσω της City Camo (MLB), το pattern της στρατιωτικής παραλλαγής.

Έχεις βαρεθεί να φοράς κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια; Θες να βάλεις ρούχα που θα συνδυάζουν άνεση με στιλ; Θες τα ρούχα σου να σε εκφράζουν; Αν η απάντησή σου σε όλα τα παραπάνω είναι «ναι», τότε η City Camo (MLB), η νέα σειρά ρούχων της New Era ήρθε για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου.

Το City Camo (MLB) επιστρέφει εμπνευσμένο από νέους δημιουργικούς ανθρώπους. Η New Era συνδυάζει την κλασική στρατιωτική λεπτομέρεια με το αφηρημένο print δημιουργώντας μια νέα σειρά ρούχων κατάλληλη τόσο για το στούντιο όσο και για τον δρόμο. Τόσο για να τη φοράς όσο θες να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις όσο και όταν πηγαίνεις με τους φίλους σου για καφέ ή ποτό.

Αναμειγνύει φυσικά χρώματα με τα χρώματα της πόλης γεμίζοντας τα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων της Major League Baseball στα βαμβακερά μπλουζάκια της συλλογής και στα 9FORTY. Το στρατιωτικό μοτίβο διαδραματίζει, επίσης, κεντρικό ρόλο στην συλλογή 9FORTY A-Frame Trucker.

Για περίπου έναν αιώνα, η New Era ένωσε τους λάτρεις του αθλητισμού και της μόδας εξελίσσοντας συνεχώς τα κλασικά στιλ. Το City Camo (MLB) φέρνει στον κόσμο την αισθητική του μπέιζμπολ του σήμερα και του αύριο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η New Era αποτελεί πρωτοπόρο στη διατήρηση της αθλητικής κληρονομιάς. Ήρθε η ώρα να φέρει την ίδια αισθητική και στην ντουλάπα σου.

Πληροφορίες σχετικά με την New Era
Από το 1920, η New Era κατασκευάζει τα καλύτερα headwear στον κόσμο. Σήμερα, με τις σειρές ρούχων και αξεσουάρ, αποτελεί ηγέτη της αγοράς στον αθλητισμό και influencer του lifestyle σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, της μόδας, της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα social accounts της @neweragreece.