Η γη «κατάπιε» λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, κούφιο το έδαφος κάτω από το οδόστρωμα (vid)

Newsroom
Η γη «κατάπιε» λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη, κούφιο το έδαφος κάτω από το οδόστρωμα (vid)
Κάτω από το οδόστρωμα, το έδαφος ήταν κούφιο και η τρύπα έμοιαζε με «σπηλιά».

Μία τεράστια τρύπα, βάθους περίπου πέντε μέτρων αποκαλύφθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά την απομάκρυνση του λεωφορείου, μέρος του οποίου «κατάπιε» η γη νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/10), σύμφωνα με το GRTimes.

Στην επιχείρηση ανέλκυσης του βαρέος οχήματος συνέδραμε γερανοφόρο όχημα το οποίο έπειτα από προσπάθειες κατάφερε να το βγάλει και πάλι στην άσφαλτο.

Στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως έχει δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα αρκετών μέτρων, η οποία καλύπτει δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος ο δρόμος παραμένει κλειστός ενώ η τροχαία συνεχίζει την εκτροπή της κυκλοφορίας.

Λεωφορείο έπεσε σε τρύπα

Περαστικοί σταματούν και τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, ωστόσο, άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου δεν επιτρέπουν για λόγους ασφαλείας να πλησιάσουν πιο κοντά καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει και άλλο το οδόστρωμα.

Δεν υπήρξαν τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο, που είναι μισθωμένο από εταιρεία για τη μετακίνηση των υπαλλήλων της, σταμάτησε για να παραλάβει δύο άτομα, όταν υποχώρησε ο δρόμος.

Ο οδηγός μίλησε στην ΕΡΤ και επεσήμανε πως όλοι οι επιβαίνοντες σοκαρίστηκαν, αλλά είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται πως ήταν συνολικά 13 οι επιβαίνοντες.