Η Καινούργιου απαντά για τον «τιμοκατάλογό» της στα social: «Δεν ισχύουν, καλέστε με να ρωτήσετε πόσα παίρνω» (vid)

Newsroom
Μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου, τοποθετήθηκε και διέψευσε το δημοσίευμα που αναφέρει τις τιμές της που χρεώνει για τις αναρτήσεις της στο instagram.

Τις τελευταίες ημέρες διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν τα ποσά που λαμβάνουν οι celebrities για μια δημοσίευση-διαφήμιση στους λογαριασμούς τους στα social media.

Αρχικά δημοσιεύθηκαν τα ποσά που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη και στην συνέχεια πόσα ζητάνε η Φαίη Σκορδά, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Κατερίνα Καινούργιου και άλλοι επώνυμοι της ελληνικής showbiz οι οποίοι έχουν χιλιάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο, στην σημερινή (5/10) εκπομπή της, απάντησε σ' αυτά τα δημοσιεύματα λέγοντας:

«Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται γενικότερα. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα από έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφο, τον Φρίξο Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα, που είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Αλλά επειδή γράφετε και το όνομά μου, εγώ δεν έχω θέμα, μπορείτε να με καλέσετε στο τηλέφωνό μου να με ρωτήσετε πόσα παίρνω και εγώ θα απαντούσα», ανέφερε αρχικά.

«Αυτά που γράφετε δεν ισχύουν! Για εμένα, για τις άλλες μπορεί και να ισχύουν. Οπότε καλό θα ήταν να με καλέσουνε. Ευχαριστώ», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε πως στα δημοσιεύματα αναφερόταν ότι «χρεώνει 3.000 ανά post και 4.500 ευρώ για κάθε διαγωνισμό».