Σοκαριστικό βίντεο: Έγκυος γυναίκα προσπαθεί να αποδράσει από το παράθυρο, για να γλιτώσει από τον βάναυσο σύζυγό της (vid)

Newsroom
Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και έσωσαν την 35χρονη έγκυο γυναίκα από τον σύζυγό της που την κακοποιούσε.

Η βία κατά των γυναικών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και χάρη στους γείτονες, μια γυναίκα στη Βραζιλία σώθηκε, καθώς τώρα ενδεχομένως να μιλούσαμε για τραγικά αποτελέσματα.

Σε βίντεο που κατέγραψαν γείτονες της Μαρία Χοσέ στο Ντούκε Ντε Κάξιας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η 35χρονη και 10 εβδομάδων έγκυος γυναίκα προσπαθεί να αποδράσει από το παράθυρο του σπιτιού της, με τον 32χρονο σύζυγό της Βίτορ Μπατίστα να την τραβάει βίαια μέσα στο διαμέρισμα.

Από τις φωνές αλλά και όλο το σκηνικό, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και έτσι η Μαρία Χοσέ γλίτωσε από τα χειρότερα.

Όπως είπε ο βάναυσος σύζυγός της, εξοργίστηκε από ένα σημείωμα που βρήκε, που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια.

Η ίδια η γυναίκα, είπε στους αστυνομικούς αλλά και στα βραζιλιάνικα MME πως ο εδώ και 2 χρόνια σύζυγός της, την κτυπούσε επανειλημμένα και απειλούσε εκείνη και τον τετράχρονο γιο της: «Ήταν κτητικός και ζηλιάρης. Δεν με άφηνε ούτε στον δρόμο να βγω και έχασα τη δουλειά μου».

Η αστυνομικός Φερνάντα Φερνάντες ανέφερε από την πλευρά της: «Αν οι γείτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, το θύμα θα μπορούσε να ήταν νεκρό».