«Πηγαίνω για τσιγάρο»: Τα τελευταία λόγια 32χρονης που έπεσε από τον 6ο όροφο

Newsroom
"Βγαίνω για τσιγάρο", είπε μία 32χρονη αρχιτεκτόνισσα στους συναδέλφους της και από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου βρέθηκε στο κενό, χάνοντας ακαριαία τη ζωή της.

Στις 4.30 το απόγευμα στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Πρατίνου και Νηρηίδων, οι εργαζόμενοι άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο από τον δρόμο που συνοδεύτηκε από φωνές και κραυγές και βγήκαν στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η συνάδελφός τους που λίγο πριν τους είχε πει ότι βγαίνει να κάνει ένα τσιγάρο, ήταν αυτή που βρισκόταν πεσμένη στο δρόμο.

Η γυναίκα που ήταν 32 ετών και ήταν αρχιτεκτόνισσα, ήταν πολλά χρόνια υπάλληλος της εταιρείας και πριν λίγες μέρες είχε επιστρέψει στην εργασία της από διακοπές, έχοντας πάει στην Αίγυπτο και τους δήλωνε ενθουσιασμένη από αυτή την εμπειρία.

Το γεγονός ότι έχασε τη ζωή της ξενίζει τους πάντες, καθώς κανείς δεν είχε ακούσει κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει το απονενοημένο διάβημά της, μάλιστα είχε πάει στην εργασία με ένα σακίδιο, υπολογίζοντας ότι μετά το πέρας της, μια και Παρασκευή θα πήγαινε απευθείας στους γονείς της που βρίσκονταν στο Ξυλόκαστρο.

Αρα, πέπλο μυστηρίου υπάρχει στην υπόθεση, καθώς μπορεί να μην ήταν αυτοκτονία, αλλά ατύχημα και να επήλθε το μοιραίο, χάνοντας την ισορροπία της.