Έκλεψε on camera 500 ευρώ σε... κέρματα

Newsroom
Είδε το... τυρί, αλλά δεν είδα τη "φάκα" ένας 55χρονος στη Μεσσηνία που μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο να κλέψει, αλλά δεν είδε την κάμερα που τον κατέγραφε!

Στη Στούπα της Μεσσηνίας, ένας 55χρονος μπήκε σε καφετέρια από ένα ανασφάλιστο παράθυρο που βρήκε ανοικτό με σκοπό να "σηκώσει" ό,τι βρει. Όλα πήγαν "καλά" το πλιάτσικο ήταν πετυχημένο, το μόνο που δεν υπολόγισε ήταν ότι υπήρχε κάμερα στο μαγαζί που τον κατέγραφε κανονικά, καθώς αυτός διέπραττε το "θεάρεστο" έργο του

Ο "ποντικός" έφτασε σε τέτοιο σημείο απληστίας, καθώς πήρε από ένα ντουλάπι όπου φύλαγε μόνο κέρματα η ιδιοκτήτρια, μέχρι και τα μονόλεπτα! Τα κέρματα που υπήρχαν στο μαγαζί έφταναν τα 500 ευρώ και αφού τα έβαλε στην τσέπη του σαν κύριος, έφυγε από το μαγαζί.

Η ιδιοκτήτρια όταν έφτασε στο μαγαζί και διαπίστωσε το τι έχει συμβεί, παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Μάνης το οπτικό υλικό, στο οποίο είχε καταγραφεί η κλοπή και στο οποίο υλικό φαινόταν ολοκάθαρα ο δράστης.

Η Αστυνομία μέσα από το υλικό αυτό ταυτοποίησε το δράστη που είναι ένας 55χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ωστόσο, καθώς το περιστατικό συνέβη 8 Αυγούστου αυτός δεν συνελήφθη.