Οι Jackass έχουν πάνω από 24 εκατ. σε λογαριασμούς νοσοκομείων (vid)

Newsroom
Έβγαζαν πολλά, αλλά πλήρωναν (ή χρωστάνε) αρκετά στα νοσοκομεία από τους τραυματισμούς τους.

Οι πιο παλιοί θα γνωρίζετε τους Jackass, αλλά και οι πιο νέοι θα τους μάθετε, καθώς έχουν γίνει ταινία, σε ένα μοναδικό reunion. Τι εστί Jackass; Μια παρέα που έκανε κάθε τρέλα που της ερχόταν στο μυαλό. Αλλά μιλάμε για πράγματα, επικίνδυνα, αυτά που δεν τολμούσε να κάνει κανείς… Όπως να πηδήξει σε μια λίμνη με κροκόδειλους, να εκτοξευτεί στον αέρα μέσα από γιγάντιο κανόνι και όπως καταλαβαίνετε… κάθε τρέλα.

Τα αποτελέσματα ήταν οδυνηρά βέβαια, καθώς έσπαγαν πόδια, χέρια, κατέληγαν στο νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση.

Από όλο αυτό έβγαλαν λεφτά, αλλά πλήρωσαν και ένα σωρό λεφτά (ή πρέπει να πληρώσουν) σε νοσοκομειακούς λογαριασμούς.

Μιλάμε για… -κρατηθείτε- 24 εκατομμύρια δολάρια από τους 79 τραυματισμούς που αποκόμισαν τα έξι μέλη των Jackass.

Αυτό το ποσό αφορά τους τραυματισμούς που είχαν σε κύρια μέλη του σώματός τους και όχι συνολικά, καθώς αν είναι να το πάμε εκεί, τότε το ποσό ανεβαίνει δραματικά και φτάνει στα 38 εκατομμύρια δολάρια.

Τους μεγαλύτερους λογαριασμούς σε νοσοκομεία, τους έχει όπως ήταν φυσικό ο αρχηγός ο Νόξβιλ, ο οποίος έχει φτάσει τα 8.663.000 δολάρια. Οι τραυματισμοί του περιελάμβαναν μεταξύ άλλων αιμορραγία στον εγκέφαλο (2,5 εκατομμύρια δολάρια), 16 εγκεφαλικά επεισόδια (4 εκατομμυρίων δολαρίων), ακόμα και τραυματισμό στον καβάλο (120.000 δολαρίων). Οι πολυάριθμοι τραυματισμοί του Steve-O, έχουν στοιχίσει 5,82 εκατομμύρια δολάρια.