ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC: 8 Υποτροφίες για μικρούς ποδοσφαιριστές!

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC: 8 Υποτροφίες για μικρούς ποδοσφαιριστές!
Οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και οι προπονητές  μας περιμένουν τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 19.00, στις εγκαταστάσεις του Aθλητικού Κέντρου Planet FC (Περιοχή Hyatt), για μια συγκλονιστική εμπειρία!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δημιούργησε την πρότυπη ποδοσφαιρική ακαδημία IEK ΔΕΛΤΑ 360 Football Club και υποδέχεται τα νέα μέλη με έναν ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Προσφέρει 8 υποτροφίες για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή παιδιών ηλικίας 4-16 ετών στην ποδοσφαιρική ακαδημία!

Για τα νέα μέλη της Ακαδημίας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις για διάστημα δύο εβδομάδων, ώστε γονείς και αθλητές να μας γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, πριν αποφασίσουν να ενταχθούν στα τμήματά μας.

......

Τα τμήματα της ακαδημίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Soccer School λειτουργούν ήδη σε πρότυπα ακαδημιών διεθνούς κλάσης, με προπονήσεις στο πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Planet (Περιοχή Hyatt) και καθημερινή υποστήριξη από μια σειρά ειδικών επαγγελματιών.

Διατροφολόγοι, Αθλητικοί Ψυχολόγοι, Φυσικοθεραπευτές, Διασώστες, Εργοθεραπευτές και Παιδαγωγοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μέσα από την αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό οργανισμό της Β. Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει ταυτόχρονα και το επαγγελματικό τους μέλλον.

.

Για κάθε εγγεγραμμένο μέλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Soccer School θα παρέχεται ειδική έκπτωση τόσο για τον ίδιο, όσο και για μέλη της οικογένειάς του στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

Μπες στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κι εξασφάλισε τη θέση σου σε ένα πρωτοποριακό αθλητικό πρόγραμμα κι ένα εγγυημένο επαγγελματικό μέλλον !

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, μπες στο διαγωνισμό και γίνε μέλος της οικογένειας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Football Club!

https://www.iekdelta360.gr/iek-delta-360-soccer-school-contest