Μερακλής μηχανικός στη Ρωσία έκανε το Lada του να βγάζει φλόγες από τους προβολείς του (vid)

Μερακλής μηχανικός στη Ρωσία έκανε το Lada του να βγάζει φλόγες από τους προβολείς του (vid)
Ένας μηχανικός αυτοκινήτων μετέτρεψε σε «δράκο» το όχημά του.

Ο Βάχαν Μικαελιάν είναι πασίγνωστος μηχανικός αυτοκινήτων στην Ρωσία για τις μετατροπές και τις αναβαθμίσεις που κάνει στα οχήματα.

Πριν από μερικές μέρες ο Μικαελιάν μετέτρεψε φλογοβόλα τους δύο μπροστινούς προβολείς ενός Lada 1600, με το σχετικό βίντεο να είναι άκρως εντυπωσιακό. Οι φλόγες του αυτοκινήτου καταλήγουν από την πόρτα του συνεργείου στον μαντρότοιχο, σε μια μεγάλη απόσταση.

Ο Μικαελιάν ονόμασε το όχημα «δράκο» και θεωρεί ότι πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που μπορεί να πετάξει φωτιά. Δεν έχει αποκαλύψει με ποιον τρόπο κατάφερε να κάνει αυτή την μετατροπή, ωστόσο είπε ότι θα χρησιμοποιήσει το Lada-«δράκο» για κάψει ένα άλλο αυτοκίνητο σε αγώνα επίδειξης.

«Φίλοι μου είδατε την ισχυρή φλόγα που βγάζει ο «δράκος» μου; Στις 15 Αυγούστου θα κάνουμε ένα άλλο αυτοκίνητο. Κάντε τα αυτοκίνητά σας καλύτερα. Θα υπάρξει μια καυτή μάχη», ανέφερε.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν να μένουν εντυπωσιασμένοι με το αυτοκίνητο και το σύγκριναν με τον δράκο Drogon από το Game of Thrones.