Η 2K Sports ανακοίνωσε τι έρχεται στο soundtrack του NBA 2K22

Παύλος Παπαπαύλου
Γνωστοί καλλιτέχνες για κάθε γούστο στο νέο μπασκετικό παιχνίδι που έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Η 2K Sports άνοιξε τα χαρτιά της για τη μουσική που θα συνοδεύει το NBA 2K22 και για άλλη μια χρονιά θα έχουμε πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως στο μουσικό κομμάτι του παιχνιδιού θα ακούσουμε κομμάτια από τους Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee Stallion, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino, Travis Scott, καθώς και αρκετούς ακόμη.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της 2K Sports, Alfie Brody, τόνισε το πόσο «δένει» η μουσική με τη δράση στον τίτλο και το πόσο ρόλο παίζουν οι επιλογές σε αυτό το επίπεδο για την εταιρεία και τους fans. Μάλιστα υποσχέθηκε ένα «δυναμικό soundtrack με πρώιμη πρόσβαση και σε μουσικά κομμάτια που δε έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά και συνεργασίες με νέους καλλιτέχνες».

Την πρώτη Παρασκευή κάθε σεζόν θα προστίθενται νέα τραγούδια μέσω των “First Fridays” και στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τόσο γνωστές επιτυχίες, όσο και νέες κυκλοφορίες. Αναλυτικές πληροφορίες για το τι θα φέρει κάθε σεζόν θα μάθουμε μέσα στον Αύγουστο.

Για όσους -τώρα- έχουν μουσικές γνώσεις και ταλέντο στη σύνθεση θα υπάρχει και το Producer Series που θα ενσωματώνει το Beats Pack και θα επιτρέπει σε όλους να φτιάξουν τα δικά τους κομμάτια και να τα μοιράζονται με την κοινότητα.

Το NBA 2K22 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC.