Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Φέρεται να «όρμηξε» σε γυναίκα που τώρα είναι αστυνομικός

Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Φέρεται να «όρμηξε» σε γυναίκα που τώρα είναι αστυνομικός
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω του Facebook.

O Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Την ίδια στιγμή όμως συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη... δράση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μία ημέρα μετά από την αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου πως είχε δεχθεί κι εκείνη επίθεση από τον ηθοποιό, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη καταγγελία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» ανάλογη εμπειρία είχε και μία γυναίκα -αστυνομικός στο επάγγελμα- η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω του Facebook.

Όπως σημειώνεται τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να έχει συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε κάτι το μεμπτό αρχικά. Η συζήτηση αφορούσε στο θέατρο. Ο ηθοποιός την κάλεσε στο θέατρο σε μια παράστασή του. Εκείνη ενθουσιασμένη πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει, είχε αφήσει τα εισιτήρια και μάλιστα άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει η κοπέλα στην εφημερίδα, με το που κάθισαν ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό, αντίθετα πίστευε ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Εκεί είδε έναν... άλλον Πέτρο Φιλιππίδη, που όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα τα έχασε, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε μαζί του στο Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: Reader.gr