Γιαγιά 99 ετών στην Αμερική έγινε μοντέλο προϊόντων μακιγιάζ (pics & vid)

Στα 99 της μια γιαγιά στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Το νέο μοντέλο μιας σειράς προϊόντων μακιγιάζ έγινε μια 99χρονη γιαγιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αρχικά όταν της ζητήθηκε από την εγγονή της να γίνει το νέο πρόσωπο γνωστής εταιρείας, είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της.

«Είχα δει όλα τα πανέμορφα μοντέλα και δεν ήμουν να συναγωνιστώ κάτι τέτοιο», δήλωσε η 99χρονη, η οποία έχει έξι παιδιά, έντεκα εγγόνια και έξι δισέγγονα.

«Είχα στρατηγική. Επιστράτευσα τον μπαμπά, τις θείες, τα ξαδέρφια, τον άντρα μου, νομίζω ακόμη και τις κόρες μου, τα δισέγγονα της, για να καταφέρω να την πείσω», είπε με ικανοποίηση η εγγονή της.

«Η κομβική στιγμή ήταν όταν βρήκα ένα φωτογράφο, που είχε φωτογραφήσει τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα της, τον Στέφεν Κάρι», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η 99χρονη έδειξε να το απολαμβάνει στο τέλος. «Ήταν μεγάλη έκπληξη και πολύ διασκεδαστικό, το χάρηκα ιδιαίτερα, ειδικά την φωτογράφιση. Είχα γύρω μου πολλούς συγγενείς και ακούστηκαν κάθε είδους προτάσεις και γέλια. Περάσαμε υπέροχα.

Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Μου άρεσε να δείχνω ωραία, αλλά στα νιάτα μου, δεν χρησιμοποιούσα πολύ μακιγιάζ. Νομίζω πως τώρα το σκέφτομαι περισσότερο από ό,τι σε άλλες φάσεις της ζωής μου», τόνισε.