Πανικός στον αέρα σε πτήση στην Αλάσκα όταν νεαρός άρπαξε το πηδάλιο του αεροπλάνου για να το ρίξει

Πανικός στον αέρα σε πτήση στην Αλάσκα όταν νεαρός άρπαξε το πηδάλιο του αεροπλάνου για να το ρίξει
Τον τρόμο έσπειρε ένας 18χρονος που ήθελε να αυτοκτονήσει ρίχνοντας το αεροπλάνο.

Πανικός στον αέρα σε πτήση μικρού ιδιωτικού αεροπλάνου που πετούσε στην Αλάσκα. Ένας 18χρονος άρπαξε το πηδάλιο από τον πιλότο με σκοπό να ρίξει το αεροπλάνο.

Ο νεαρός ήταν ένας από τους έξι επιβάτες ενός μικρού αεροσκάφους που πετούσε από το Bethel προς το Aniak, σε μια απόσταση 9- μιλίων. Ο 18χρονος κατά την διάρκεια της πτήσης σηκώθηκε από τη θέση του και με μια απότομη κίνηση άρπαξε το πηδάλιο από τον πιλότο, στρέφοντάς το προς το έδαφος, με σκοπό να το συντρίψει.

Τότε ο πιλότος με την βοήθεια των υπόλοιπων επιβατών κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο και να απομακρύνουν τον νεαρό, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της τρομοκρατικής απειλής και απόπειρας επίθεσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 18χρονος είχε ζητήσει και νωρίτερα από τον πιλότο να πετάξει το αεροπλάνο. Όταν εκείνος το αρνήθηκε, τότε ο νεαρός σηκώθηκε από το κάθισμά του και προσπάθησε να αρπάξει το πηδάλιο.

Το αεροπλάνο ήταν σε διαδικασία προσγείωσης, περίπου πέντε μίλια από το αεροδρόμιο. Τελικά προσγειώθηκε ομαλά στο Aniak, όπου και συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είπε πως προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του.