Στρατιώτης έκλεψε την κάρτα συναδέλφου του για να αγοράσει πόντους στο FIFA (pics)

Στρατιώτης έκλεψε την κάρτα συναδέλφου του για να αγοράσει πόντους στο FIFA (pics)
O Lewis Billam χρησιμοποίησε την κάρτα του Megan Martin για να κάνει αγορές ύψους 252 ευρώ στο FIFA.

Οι λάτρεις του FIFA, είτε στο X-Box, είτε στο Play Station, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις πόντους για να αγοράζεις αυτά που χρειάζεσαι για την Ultimate Team ή για τα drafts.

Μόνο που καλό είναι τους πόντους αυτούς να τους παίρνεις με τα δικά σου λεφτά και όχι με αυτά των φίλων σου, όπως έκανε ένας τύπος στην Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αποδείχθηκε οτι είχε μεγάλο... χέρι.

Ο λόγος για τον στρατιώτη Lewis Billam, ο οποίος αγόρασε με την κάρτα του συναδέλφου του πόντους 252 ευρώ στο FIFA, όμως για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το σώμα.

Ο... δανεισμός της κάρτας

Όλα άρχισαν όταν κατά την διάρκεια ενός πάρτι, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός οτι ο Megan Martin είχε πιει λίγο παραπάνω και έτσι βρήκε την ευκαιρία να πάρει την τραπεζική του κάρτα.

Με αυτή αγόρασε τρία πακέτα πόντων, κάθε ένα από τα οποία κόστιζαν περίπου 84 ευρώ, ενώ είπε να επισκεφτεί και ένα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει και κάτι πράγματα που ήθελε.

Όταν λοιπόν το θύμα αντιλήφθηκε το χρηματικό ποσό που έλειπε από την κάρτα του, κοίταξε τις κινήσεις του λογαριασμού και είδε οτι τα χρήματα είχαν ξοδευτεί για να αγοραστούν πόντοι στο FIFA.

Μάζεψε λοιπόν όσους ήταν στο πάρτι και τους ζήτησε να αποκαλύψουν τους λογαριασμούς τους στο παιχνίδι αυτό, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η κίνηση του Lewis Billam.

FIFA

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δράστης χρησιμοποιούσε το μακρύ χέρι του. Τον Αύγουστο του 2019 είχε ζητήσει από έναν άλλον φίλο την κάρτα του για να πάρει ένα ποτό και τσιγάρα, υποσχόμενος οτι θα την επιστρέψει αμέσως.

Μόνο που αντι να πάρει μόνο αυτά, προέβη σε αγορές αξίας περίπου 120 ευρώ.

Η ποινή

Το συγκεκριμένο περιστατικό με το FIFA έγινε τον Μάιο του 2020 και εκδικάστηκε τώρα από το στρατιωτικό δικαστήριο του Μπούλφορντ, το οποίο τον διέταξε να αποχωρήσει από το σώμα.

Μάλιστα στους δύο πρώην πλέον συναδέλφους θα πρέπει να καταβάλει το ποσό που αφαίρεσε από τις κάρτες του, ενώ θα πρέπει να προσφέρει για 12 μήνες κοινωνικές υπηρεσίες.