Η Ελευθερία Ελευθερίου διαψεύδει τον Τριαντάφυλλο: «Δεν κάναμε τίποτα με τον Αλέξη, είμαστε φίλοι» (vid)

Η Ελευθερία Ελευθερίου διαψεύδει τον Τριαντάφυλλο: «Δεν κάναμε τίποτα με τον Αλέξη, είμαστε φίλοι» (vid)
Η τραγουδίστρια έδωσε την δική της απάντηση για την άβολη στιγμή που ήρθε κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού προγράμματος το οποίο παρακολουθούσαν χιλιάδες τηλεθεατές.

Φανερά ενοχλημένη η Ελευθερία Ελευθερίου από τη δήλωση βόμβα που έκαναν ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης για εκείνη.

Οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα ότι η πρώην συμπαίκτρια τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνευρέθηκε με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου»!

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο, θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο».

Όσο για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά μετά το Survivor, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική».

Πηγή: Reader.gr