Προτελευταία πράξη στο Survivor ο σημερινός ημιτελικός στο Γαλάτσι (vid)

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Άλσος Βεϊκου στο προτελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού του Survivor έφτασε καθώς το βράδυ της Κυριακής (4/7, 21:00) θα παιχτεί στο Γαλάτσι η προτελευταία πράξη. Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης διεκδικούν δύο θέσεις για τον μεγάλο αυριανό τελικό.

Οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor άφησαν τον Άγιο Δομίνικο και εδώ και μερικά 24ώρα βρίσκονται στην Αθήνα όπου διαμένουν σε βίλα που βρίσκεται σε ένα λόφο ανάμεσα στην Ανάβυσσο και τα Καλύβια.

Στις 9 το βράδυ τη Κυριακής (4/7), ο Γιώργος Λιανός θα τους υποδεχθεί στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι και οι τέσσερις φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία μετά από αρκετούς μήνες να δουν τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς και όλους τους παίκτες με τους οποίου συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις σημαντικότερες στιγμές της διαδρομής τους στο Survivor, ενώ οι Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης και Τριαντάφυλλος θα δώσουν παλμό στην βραδιά τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Στην έναρξη της βραδιάς θα γίνει γνωστός ποιος από τους Μαριαλένα και Κόρο που βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού εδώ και μερικές μέρες θα ακολουθήσουν τον Σάκη και τον Ηλία στον ημιτελικό. Έτσι θα μείνουν τρεις που θα τεθούν και πάλι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και στο τέλος της βραδιάς θα γίνει γνωστό η δυάδα του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου.