Τα 10 λεπτά που θα της έσωζαν τη ζωή της Γαλλίδας στην Κρήτη

Τα 10 λεπτά που θα της έσωζαν τη ζωή της Γαλλίδας στην Κρήτη
Mε περπάτημα δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, η Βιολέτ Γκιγκανό, θα έφτανε στην παραλία του Κριού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο.

Νέα στοιχεία για όσα μοιραία έγιναν με αποτέλεσμα τον θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην Κρήτη. Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως, με περπάτημα δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, θα έφτανε στην παραλία του Κριού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το neakriti.gr. Οι δυνάμεις της, όμως, την πρόδωσαν και το πάθος της να γνωρίσει τη φύση αποδείχτηκε μοιραίο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων βρήκαν τη σορό της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό σε μια κατηφορική πλαγιά που απείχε περίπου πεντακόσια μέτρα δεξιά του μονοπατιού Ε4 από το Ελαφονήσι προς τον Κριό. Ήταν πεσμένη ανάσκελα και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια από την πτώση. Λόγω παρέλευσης των ημερών και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Τα ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές ενισχύουν την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να υπέστη θερμοπληξία και να έχασε τις αισθήσεις της. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές και μάλιστα σε συνθήκες καύσωνα.

Η 29χρονη φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρο καπέλο, που τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τα άδεια μπουκάλια νερού που βρέθηκαν δίπλα της μαρτυρούν ότι τα αποθέματά της είχαν τελειώσει.

Εξετάζεται επίσης το σενάριο να έχασε τον προσανατολισμό της. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη νοσηλεύτρια από τη Γαλλία.

Πηγή: reader.gr