Στην δολοφονία του Νέου Κόσμου εκτέλεσαν τον πατέρα για χρέη του γιου (vid)

Στην δολοφονία του Νέου Κόσμου εκτέλεσαν τον πατέρα για χρέη του γιου (vid)
Στην εξιχνίαση της εκτέλεσης του 54χρονου στο Νέο Κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε η Αστυνομία.

Σοκ είχε προκαλέσει τον περασμένο Ιανουάριο η εκτέλεση ενός 54χρονου στην πλατεία του Αγίου Σώστη στον Νέο Κόσμο. Οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ σε απογευματινή ώρα και με την πλατεία να είναι γεμάτη με κόσμο και με παιδιά.

Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του 54χρονου, ενώ τραυματίστηκαν οι γιοι του και μια σερβιτόρα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες είναι δύο 32χρονοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ενώ για την υπόθεση κατηγορείται και ένας 31χρονος Έλληνας για υπόθαλψη.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος αλλοδαπός με τον γιο του θύματος. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 32χρονου αλλοδαπού σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28 Ιουνίου) εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Αττικής ο 32χρονος και ο 31χρονος, ακολούθως προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εξεταζόμενοι αποδέχθηκαν τις – κατά περίπτωση - σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 32χρονος Έλληνας συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται.