Η Κιμ Καρντάσιαν θα φτιάξει τα εσώρουχα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Η Κιμ Καρντάσιαν θα φτιάξει τα εσώρουχα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)
Με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν θα είναι τα εσώρουχα και οι πιτζάμες των ΗΠΑ στο Τόκιο.

Με τον... αέρα της οικογένειας Καρντάσιαν θα είναι μερικά από τα ρούχα που θα φοράει η γυναίκεια αποστολή των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως ανακοίνωσε η Κιμ Καρντάσιαν μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, οι αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο θα φοράνε ρούχα της συλλογής με την επωνυμία Skims.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή δεν θα αφορά μόνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και τους Παραολυμπιακούς που θα ακολουθήσουν.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση, φιγουράρουν αθλήτριες όπως η Scout Bassett, η Delilah Muhammad και η Alex Morgan.

Στην σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τότε που ήμουν 10 ετών, άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Καθώς παρακολουθούσα τους αθλητές να αγωνίζονται, έμαθα ότι είναι αφοσίωση και τιμή να συμμετέχει κανείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ταξίδεψα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε διαφορετικές πόλεις για να παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες».