Γρίφος για την ΕΛΑΣ η φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά (vid)

Γρίφος για την ΕΛΑΣ η φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά (vid)
Η φωτογραφία αίνιγμα που τράβηξε η Καρολάιν το μοιραίο βράδυ στα Γλυκά Νερά.

Πολλά είναι ακόμα τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, και μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως εκείνος δολοφόνησε την σύζυγό του.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τόσο το κινητό του καθ’ ομολογία δολοφόνου όσο και το smart watch της Καρολάιν βοήθησαν στο να υπάρξουν αρκετά στοιχεία και να μπορέσουν οι Αρχές να τον πιέσουν να ομολογήσει.

Η φωτογραφία που προβληματίζει τις Αρχές

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μια φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το κινητό της 20χρονης στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Παράλληλα στις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα ήταν και μια για ξενοδοχείο.

Αποκάλυψε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε

Στην τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν η δικογραφία αποσταλεί στις δικαστικές αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε ξανά από τους αστυνομικούς για τον τρόπο που σκότωσε την σύζυγό του.

Έτσι μιλώντας για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών αποκάλυψε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε.

«Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία», σημείωσε ο πιλότος.