Tα Gazzetta Awards του Μιχάλη Μουρούτσου

Gazzetta Awards
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό ψηφίζει τους κορυφαίους στη μεγάλη ψηφορορία του gazzetta.gr!

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2000, Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος διάλεξε τους κορυφαίους!

Αθλητής της Χρονιάς: «Θα ψηφίσω τον Λευτέρη. Έχει δείξει ότι είναι ο κορυφαίος εδώ και χρόνια σε ένα ατομικό άθλημα που είναι στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και πιστεύω έχει πολλά να δώσει ακόμη στην Ελλάδα»

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Δεν θέλω να αδικήσω κάποια. Θα ψηφίσω και την Στεφανίδη και την Κορακάκη που έχουν χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είχαν μεγάλες επιτυχίες και το 2018».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα μοιράσω το βραβείο στους προπονητές του Πετρούνια, τον Δημήτρη Ράφτη και στον προπονητή της Στεφανίδη, τον Κρίερ»

Ομάδα της Χρονιάς: «Αντικειμενικά αλλά και συναισθηματικά την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού».

Αθλητής με Αναπηρία: «Τον Πολυχρονίδη».

Fair Play: «Ολυμπιακός, ποδόσφαιρο. Γιατί αυτό που έγινε ήταν σε ντέρμπι και είναι ένα σημαντικό μήνυμα για όλους».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.