Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία ο Ολυμπιακός

Αντώνης Πατσούρας
Με έξι προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από το Σάββατο (8/12) την 1η θέση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών.

Το 2ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών εξασφάλισε μια ημέρα πριν από την ολοκλήρωση του, ο Ολυμπιακός.

Ο σύλλογος του Πειραιά κέρδισε μαθηματικά τον τίτλο από το Σάββατο (8/12) αφού μετά από τις "μάχες" στα ημιτελικά εξασφάλισε έξι προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής (9/12) στην Πάτρα. Στη δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει 4 προκρίσεις στους τελικούς.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι τελικοί της Κυριακής (9/12) στους Άνδρες:
52κ: Καϊάφας Άγγελος (ΠΑΟΚ)- Κορελίδης Ηρακλής (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
56κ: Μίλλερ Αλέξανδρος (ΑΣ ΑΜΥΝΑ)-Λαγκαζασβίλι Αλεξέι(ΑΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ)
60κ: Αντώνας Ευστάθιος (Κολοσσός)-Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (ΠΑΟ)
64κ: Καλογερίδης Κωνσταντίνος (Εθνικός Κοζάνης)-Τσανικίδης Αλέξανδρος (ΟΣΦΠ)
69κ: Πεφάνης Διονύσιος (ΠΑΟ)-Τσαγκράκος Δημήτριος (ΟΣΦΠ)
75κ: Τζότζος Φώτιος (ΟΣΦΠ)-Τσαγκράκος Παύλος (ΟΣΦΠ)
81κ: Κούβαρης Ζαχαρίας (Σπάρτακος Κερατσινίου)-Καλαμάρας Πολυνίκης (ΠΑΟ)
91κ:Κυρίμης Παναγιώτης (ΟΣΦΠ)-Νανιτζανιάν Βαγκάν (ΠΑΟΚ)
91+κ: Λάμπρος Αναστασάκος (ΟΣΦΠ)-Αναστασόπουλος Σωτήριος (ΠΑΟ)

Οι τελικοί των Γυναικών

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στην 3η ημέρα και την κατάκτηση 2 μεταλλίων στις Γυναίκες. Στα 75κ η Κυριακή Ασλανίδη επικράτησε της Αθηνάς Ορτολάνο στα σημεία και στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για 2η σερί χρονιά. Στο βάθρο ανέβηκε επίσης και η Κωνσταντίνα Γιδάκου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 75κιλών.

Στα 48κ η Αρουτουνιάν του ΠΑΟΚ κέρδισε στον τελικό την Χατζηαντωνίου του Απόλλων Καλαμαριάς ενώ στα 54κ η Κουτσογεωργοπούλου της Δροσιάς επικράτησε στον τελικό της Κωστοπούλου της Παναχαϊκής. Στα 60κ πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Πίττα του ΑΣΔ ΗΕΤΙΩΝ η οποία κέρδισε στον τελικό την Μαυρογιάννη (ΑΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ). Στα 69κ η Κοντούλη (ΆΡΗΣ) επικράτησε στον τελικό της Φερίζι (ΑΣΔ ΗΕΤΙΩΝ) ενώ στα 81+κ η Τορκινίδου του Άρη Νικαίας κέρδισε την Κατσικαδέλη (ΠΑΓΣ ΑΤΡΩΤΟΣ).

Στη βαθμολογία στις Γυναίκες προβάδισμα για την 1η θέση έχει η Παναχαϊκή. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός στα 57κ ανάμεσα στην Γκατζόγια (ΤΟΦΑΛΟΣ) και Πλέα (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) αλλά και ο τελικός στα 64κ όπου θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο η Τούσσα (ΑΣ ΜΙΛΩΝ) και η Μαυρομμάτη (ΑΣ ΑΜΥΝΑ).