Πόλο: Πρεμιέρα στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης και η Βουλιαγμένη τον ΓΣ Περιστερίου. Με την ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού.

Αρχίζουν την Τετάρτη οι ημιτελικοί της Α1 Ανδρών πόλο με δράση στον Πειραιά και στη Βουλιαγμένη.

Στις 17:30 ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά τον Απόλλων Σμύρνης στον 1ο ημιτελικό ενώ στις 18:30 στο Λαιμό η Βουλιαγμένη θα παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου.

Τα επόμενα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή σε Ηλιούπολη και Περιστέρι και εάν χρειαστούν και άλλα την Κυριακή σε Πειραιά και Βουλιαγμένη. Η ομάδα που θα φτάσει σε 2 νίκες θα προκριθεί στους τελικούς που αρχίζουν στις 11/5.

Με ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Δράση θα έχουμε την Τετάρτη και την Πέμπτη και στην Α1 γυναικών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός την Τετάρτη για την 16η ημέρα της διοργάνωσης θα παίξει στις 19:30 στον Πειραιά με την ΑΕΚ ενώ την Πέμπτη για την 18η με την Λάρισα στον Πειραιά (12:30).

Για την 16η ημέρα την Τετάρτη θα παίξουν στο Λαιμό η Βουλιαγμένη και ο Νηρέας Χαλανδρίου (13:00), στις 13:30 στα Χανιά ο ΝΟ Ρεθύμνου με το ΝΟ Λάρισας, στις 19:00 στην Πάτρα η ΝΕΠ με τον Εθνικό ενώ την Πέμπτη (13:00) στο Λαιμό η Γλυφάδα με τον Πανιώνιο.