Σχίζας: «Με τέτοιες μεταγραφές ο Ολυμπιακός χτυπάει πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αντώνης Πατσούρας
Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού σχολιάζει τις τρεις νέες μεταγραφές της ομάδας πόλο.

Δεν πίστευε στα ... αυτιά του ο Τάσος Σχίζας με τις μεταγραφές που έκανε η αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς και θα είναι και τη νέα χρονιά σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και διεθνής αμυντικός μίλησε στο gazzetta.gr για τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας.

«Τι να πω για τον Γιόκοβιτς; Αριστερόχειρας τρομερός. Μου κάνει τεράστια εντύπωση που τον έκλεισε ο Ολυμπιακός τόσο γρήγορα. Είναι εξαιρετικός και σε καλή ηλικία. Μαζί με τον Φιλίποβιτς και τον Μάντιτς είναι οι καλύτεροι αριστερόχειρες στον κόσμο. Παίζει στην πλευρά του Μυλωνάκη και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μέσα στην πισίνα. Αυτό τον παίκτη δύσκολα τον αντιμετωπίζεις», μας λέει αρχικά για τον Γιόκοβιτς.

Στη συνέχεια σχολιάζει την απόκτηση του Μίτροβιτς: «Τι να σου πω για τον Μίτροβιτς; Πολύ καλός παίκτης. Έφυγε ο Φουντούλης ήρθε ο Μίτροβιτς. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Φερεντσβάρος και αυτός την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνει πολλά πράγματα μέσα στην πισίνα. Κολυμπάει, παίζει άμυνα, σκοράρει. Είναι λίρα 100. Ο Μπουλιούμπασιτς από την άλλη έρχεται για να καλύψει ένα κενό του Μπούσλιε που ήταν τρομερός αμυντικός. Έχει παγκόσμιες παραστάσεις και θα βοηθήσει την ομάδα η οποία μην ξεχνάμε φέτος δεν θα έχει τον Πάβιτς που είναι τεράστια απώλεια».

Ο Τάσος Σχίζας δηλώνει επίσης: «Κοίτα μ' αυτές τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός πάει πάλι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει έναν σπουδαίο ελληνικό κορμό και έχει τρεις ξένους παγκοσμίου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής σ' Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα εμάς που έχουμε παίξει γι' αυτή την τεράστια ομάδα».