Χωρίς Ολυμπιακό και ΝΟΒ η πρεμιέρα της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο

Gazzetta team
Χωρίς τους αθλητές του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης θ' αρχίσει τη Δευτέρα (27.5) η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το Παγκόσμιο.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που θα διεξαχθεί στην Γκουανζού της Ν. Κορέας (14-28 Ιουλίου).

Η εθνική Ανδρών που θα παλέψει μέσα από το Παγκόσμιο να κερδίσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 αρχίζει την Δευτέρα (27/5) στον Πειραιά την προετοιμασία της για την μεγάλη διοργάνωση χωρίς τους παίκτες του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε τους εξής: Τζωρτζάτο (ΠΑΟΚ), Φλέγκα, Πρέκα (Υδραϊκός), Γαρδίκα, Τρούλο (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Παπανικολάου Ν. (ΑΝΟ Γλυφάδας), Καλαϊτζή (Εθνικός Πειραιά), Γκιουβέτση, Καλογερόπουλο (ΝΟ Βουλιαγμένης), Βλαχόπουλο (Έγκερ), Κολόμβο (ΕΝΚΑ), Καπότση (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Οι αθλητές της Βουλιαγμένης θα ενταχθούν στην προετοιμασία μετά τη λήξη των τελικών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ενώ εκείνοι του Ολυμπιακού μετά την διεξαγωγή του Final 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ (6-8 Ιουνίου, Ανόβερο).