Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 6-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε νικηφόρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών, επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 7-6.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου κατάφερε να φτάσει στη νίκη με ανατροπή στο φινάλε, παίρνοντας «εκδίκηση» για τον τρόπο που είχε ηττηθεί εντός έδρας στον πρώτο γύρο από τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλων βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 4-2 στο ημίχρονο, ενώ φαινόταν να έχει το πάνω χέρι έως και την αρχή του τετάρτου οκταλέπτου (6-4).

Κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε ένα σερί 3-0 και πέρασε μπροστά παίρνοντας τελικά τη νίκη με 7-6.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε η Σαρησάββας, 2.32 πριν από τη λήξη του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Στο 1.29 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 6-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 1-2, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Ματαράγκας, Φωκάς 1, Μόσκόφ 2, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 3, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Π., Κουλούρης, Σιώπκας, Τσολακούδης 3, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας, Τομάσεβιτς 3, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος