ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-18

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 18-4, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι», έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 4-1 ή στο πρώτο οκτάλεπτο.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, μπλόκαρε αμυντικά επιτρέποντας τον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 3-6 στο ημίχρονο. Ωστόσο, με το 5-1 του τρίτου οκταλέπτου και το 7-0 του τελευταίου διέλυσαν αγωνιστικά και ψυχολογικά τον «Δικέφαλο».

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει διαφορά 3 τερμάτων στο πρώτο οκτάλεπτο (4-1). Στην συνέχεια ανέβαζε σταδιακά το σκορ και με ένα εκρηκτικό τελευταίο οκτάλεπτο διαμόρφωσε το τελικό 18-4.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος σε 9 παιχνίδια, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο κόντρα στον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-18

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 0-7

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Στάθης, Μπόλκας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1

Διαιτητές: Καρούλης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντζος