«Marca» και «Equipe» με παρόμοιο πρωτοσέλιδο για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων, τιμώντας τη μνήμη του δημιουργού του Αστερίξ! (pics)

Gazzetta team
«Marca» και «Equipe» με παρόμοιο πρωτοσέλιδο για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων, τιμώντας τη μνήμη του δημιουργού του Αστερίξ! (pics)

bet365

H "Marca" και η "Equipe" με σχεδόν ίδιο πρωτοσέλιδο τίμησαν τη μνήμη του Γάλλου δημιουργού του "Αστερίξ" Αλμπέρ Ουντερζό αναδεικνύοντας και το θέμα της μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021, με το εξώφυλλο του τεύχους "Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Μ' ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορoύν την Τετάρτη 25 Μαρτίου δύο εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών αθλητικών εφημερίδων, η ισπανική "Marca" και η γαλλική "Εquipe".

Συνδυάζoυν αμφότερες την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που αποφασίστηκε την Τρίτη 24/3 με τον θάνατο του δημιουργού του Αστερίξ, Αλμπέρ Ουντερζό, που απεβίωσε την ίδια ημέρα, προβάλλοντας το εξώφυλλο του «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Εκφράζουν δε την βεβαιότητα ότι η ανθρωπότητα θα ξεπεράσει την μάστιγα του κορονοϊού (covid-19) και οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2021 θα είναι οι «Οι Αγώνες της νίκης».

Το τεύχος με τον "Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες" κυκλοφόρησε το 1968 τη χρονιά διεξαγωγής των Αγώνων στο Μεξικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα