AEK: Στο πόδι οι οπαδοί, στη Νέα Φιλαδέλφεια η ομάδα (vids)

Gazzetta team
Ξέφρενο γλέντι στην Νέα Φιλαδέλφεια με εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ να υποδέχονται την ομάδα του χάντμπολ λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του EHF Cup.

Δεν προβλέπεται... ύπνος απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιορτάζει η πόλη, μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ που συρρέουν στην περιοχή μετά την κατάκτηση του EHF Cup από την ομάδα του χάντμπολ.

Μετά την απονομή, όλο το τιμ της ΑΕΚ κατευθύνθηκε προς την Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εκεί θα... παρουσιάσουν το τρόπαιο στους 3.000 περίπου οπαδούς της Ενωσης που βρίσκονται στο σημείο.

Στο κέντρο της πόλης επικρατεί τρελή γιορτή. Πυροτεχνήματα, πυρσοί και αποθέωση για τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια, που έδωσαν στους οπαδούς της μεγάλη χαρά απόψε, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Η ομάδα έφτασε περίπου στις 01:30 τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τους οπαδούς της Ενωσης να... περικυκλώνουν το πούλμαν, το οποίο με δυσκολία μπορούσε να κινηθεί στην Δεκελείας.

Ετσι οι παίκτες... ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν μαζί με την κούπα και συμμετείχαν κι αυτοί στο γλέντι των οπαδών.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ:

Μέχρι και μετά τις 2 το βράδυ, το πούλμαν δεν το κούνησε... ρούπι από το δημαρχείο, με τους οπαδούς να αποθεώνουν τόσο τους παίκτες και τον Δημητρούλια, όσο και τον Σ. Παπασταμάτη για τα όσα έχει κάνει για το τμήμα προκειμένου να φτάσει ως το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

«Είναι τρελός ο πρόεδρος» φώναζαν οι Ενωσίτες, με τον παράγοντα της Ενωσης να μην κρύβει την ευτυχία του...