Για την πρόκριση στον τελικό ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με την ΑΕΚ να έχει το πλεονέκτημα καθώς είχε επικρατήσει μέσα στο Ρέντη με 3 γκολ διαφορά, διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ένωση και τον Ολυμπιακό (19:00).

Δεύτερος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι... κιτρινόμαυροι έχουν το προβάδισμα καθώς είχαν επικρατήσει με 26-23 μέσα στο Ρέντη.

Στάθης Ζαμπούνης (αθλητής ΑΕΚ): «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε αφήσει πίσω μας το τι έγινε στου Ρέντη την περασμένη Τετάρτη. Τα τρία γκολ διαφορά δεν λένε και πολλά πράγματα, αποτελούν ίσως ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, τίποτα παραπάνω. Αγωνιστικά περιμένουμε κάποιες προσαρμογές από τους αντιπάλους μας. Πιστεύω ότι με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας στηρίξει όπως κάνει πάντα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς αυτοί που θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Αντιλαμβάνονται όλοι πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς έχουμε σαφώς δυσκολότερη αποστολή. Το σημαντικό είναι να μην ασχολούμαστε με το σκορ αλλά να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε λεπτό, κάθε επίθεση και κάθε άμυνα του ματς».