Συμπαίκτης του Γκιώνη ο Γκάο Νινγκ

Gazzetta team
Ο πρωταθλητής από τη Σιγκαπούρη Γκάο Νινγκ μετακινήθηκε στην πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ και θα είναι συμπαίκτης του Παναγιώτη Γκιώνη.

Τα φαβορί ενόψει της μεθαυριανής κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών για τη σεζόν 2016-2017 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Εκτός από τα seeding, το ρεπορτάζ είχε και μεταγραφικές ειδήσεις από τις συμμετέχουσες ομάδες.

Ο δις πρωταθλητής του διπλού ανδρών στα Grand Finals των World Tours (Νο 31 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) αγωνιζόταν επί σειρά ετών στη γαλλική Σαρτρ. Συνολικά 23 αθλητές από τις πρώτες 50 θέσεις του διεθνούς πίνακα αξιολόγησης θα είναι παρόντες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η γαλλική Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα έχει μέσα σε αυτούς τον Άγγλο Λίαμ Πίτσφορντ, που αποτελεί μεταγραφικό της απόκτημα.


Στα φαβορί, ανάμεσα στις 16 ομάδες, που θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν, η Μπογκόρια βρίσκεται στο Νο 5 και η γαλλική Ενεμπόν στο Νο 10. Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει γι’ άλλη μια χρονιά η ρωσική Όρενμπουργκ (που απέκτησε και τον κορυφαίο Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι), ενώ στο 2 είναι η τέως ομάδα του Γκιώνη, η γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ, με νέα πρόσωπα τον Αυστριακό Στέφαν Φέγκερλ από τη Νιντερόστεριχ και τον Σουηδό Κρίστιαν Κάρλσον από τη γαλλική κάτοχο του τίτλου Ποντουάζ Σερζί.