Ευχαριστημένος ο Κυριαζής από προπόνηση και μαθήματα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Γιάννης Κυριαζής είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και αισιόδοξος για το μέλλον.

Ο Γιάννης Κυριαζής ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη σεζόν, με νέο ατομικό ρεκόρ στον ακοντισμό και έδειξε πως έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένο στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. «Η χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά. Δεν περίμενα πως θα ήταν εφικτό να ρίξω τόσα μέτρα με δύο μόνο ψαλίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την προπόνηση όσο και από τα μαθήματα, καθώς όσο περνάει ο καιρός βλέπω θετικά αποτελέσματα και στα δύο», είπε ο έφηβος ακοντιστής, που πλέον έχει ατομικό ρεκόρ 74,94 μ., επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει αρκετές φορές όσο περνάει ο καιρός. «Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα είναι λίγο δύσκολο φέτος. Για τον επόμενο ενάμιση μήνα αγωνίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο, γεγονός ιδιαίτερα διαφορετικό για εμένα». Οσο για το αν άλλαξε κάτι ριζικά στην προπόνηση, είπε: «Οχι κάτι ιδιαίτερο, απλώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλέον περισσότερα βάρη, από ότι στο παρελθόν».

Ο Κυριαζής την Παρασκευή αγωνίζεται στο Οστιν με στόχο να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Ο νεαρός ακοντιστής αναμένεται το καλοκαίρι να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας.