Έπιασαν ρακέτα οι αρσιβαρίστες

Gazzetta team
Έχοντας να διαχειριστούν πολύ λιγότερα βάρη από ότι σηκώνουν συνήθως, πέντε από τους αθλητές της Εθνικής άρσης βαρών έπαιξαν πινγκ πονγκ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι αρσιβαρίστες μας δοκίμασαν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους σε ένα διαφορετικό άθλημα, αποδεχόμενοι την πρόσκληση που τους έγινε από το νεοσύστατο σωματείο Άλφα στον Πειραιά, που διοργάνωσε έναν αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην ειδική εκδήλωση που έγινε το παρών έδωσαν από την εθνική άρση βαρών οι Χρήστος Σαλτσίδης, Θοδωρής Ιακωβίδης, Αρθούρος Ακριτίδης, Μανώλης Μαριανάκης και ο Σπάρτακος Χοψονίδης, οι οποίοι έκαναν διάλειμμα από την προετοιμασία τους στον Άγιο Κοσμά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κι έζησαν ξεχωριστή και πολύ ωραία εμπειρία στα τραπέζια του πινγκ πονγκ.

«Είναι τιμή και χαρά να βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να βοηθήσουμε «το Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης είναι σημαντικό να διαδίδουμε τα αθλητικά ιδεώδη και να φέρνουμε τον κόσμο, και κυρίως τα νέα παιδιά, στον χώρο του αθλητισμού, ανεξάρτητα από το ποιο άθλημα διαλέγουν», σχολίασε ο Χρήστος Σαλτσίδης, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και μια νίκη στη φάση των ομίλων.