Κορονοϊός: Stop στην ενδοοικογενειακή βία από τους Έλληνες Olympians

Gazzetta team
Κορονοϊός: Stop στην ενδοοικογενειακή βία από τους Έλληνες Olympians

bet365

Νέα σημαντική δράση στις ημέρες του κορονοϊού από την ΕΣΟΑ.

Μετά από την ενεργοποίηση όλων των μελών της ως προς την Ενημέρωση της Κοινωνίας για την ανάγκη παραμονής μας στο σπίτι, τη δημιουργία Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης Αθλητών σε συνεργασία με την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής/Society of Preventive Psychiatry και τις δράσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες παρατηρώντας την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας από την έναρξη της καραντίνας, λόγω της παρατεταμένης παραμονής όλων των μελών της οικογένειας στο σπίτι, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί δυναμικά!

Έτσι στο πλαίσιο της εκστρατείας #olympiansagainstcovid19 οι Έλληνες Olympians και εμβληματικές προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού περνάνε το μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και διαθέτουν την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης αθλητών, σε όποιον έχει ανάγκη.

Η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη, δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Επιλέξαμε την Παγκόσμια Ημέρας Υγείας, για να ξεκινήσουμε οι Έλληνες Olympians, δράση κατά της ενδοοικογενειακής βίας, που λόγω παρατεταμένης παραμονής στο σπίτι παρουσιάζει έξαρση!! Πες ΟΧΙ!!! Κι αν χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, η τηλεφωνική γραμμή ψυχικής υποστήριξης της ΕΣΟΑ με την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής είναι στη διάθεσή σου».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED