Πώς ζήσαμε το Bridge Experience με τη bwin (pics)

Gazzetta team
Πώς ζήσαμε το Bridge Experience με τη bwin (pics)

bet365

Τρέξαμε και κολυμπήσαμε στο Bridge Experience 2019 με την ομάδα της bwin και ανυπομονούμε να το κάνουμε ξανά. Και ξανά.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμμετέχεις σε έναν αγώνα δρόμου πάνω στην εντυπωσιακή γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπη» ή στον κολυμβητικό διάπλου Αντιρρίου – Ρίου;

Η απάντηση είναι όχι. Γιατί το ζήσαμε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Bridge Experience 2019 με Χρυσό Χορηγό την bwin, ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά brand παγκοσμίως, προσέφερε σε όλους μας δύο ημέρες γεμάτες θέαμα, σασπένς και ρεκόρ. Η bwin πιστή στην στρατηγική της συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Με το «The Bridge Experience» μοιράζονται τις ίδιες αθλητικές αξίες και έχουν στόχο να προάγουν τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κολυμβητικός διάπλους Αντιρρίου – Ρίου στην ιστορία, με νικητές τον Χρήστο Μούτσο και την Κατερίνα Σάπαρη στις OPEN κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και τα κολυμβητικά αγωνίσματα των 1 & 3χλμ. (ναι, ήμασταν κι εμείς εκεί).

Όλοι οι συμμετέχοντες τερμάτιζαν μπροστά στην ακτή του ξενοδοχείου Airotel Achaia Beach στο Ρίο.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» γέμισε με δρομείς από όλη την χώρα και το εξωτερικό οι οποίοι συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα 5χλμ., 9χλμ. & Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Πρώτοι στα 5χλμ. τερμάτισαν οι Διονυσακόπουλος, Γιαννακόπουλος και Βαλαχας ενώ στις γυναίκες οι τρεις πρώτες νικήτριες ήταν οι Κυδωνιάτη, Τσίρου και Σκαρλάτου.

Στα 9χλμ. πρώτος πέρασε την γραμμή του τερματισμού ο Κανελλόπουλος ακολουθούμενος από τους Μπιλιάνο και Μπατάλη και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Πρισακάρη κέρδισε την μάχη με την Καραμάνη ενώ τρίτη τερμάτισε η Πασχαλίδου.

Τέλος, στα 21 χιλιόμετρα οι τρεις πρώτοι νικητές στους άνδρες ήταν οι Βανδώρος, Τζωρτζάκης και Κονόμη και στις γυναίκες οι Ευαγγελινού, Δαμοράκη και Κτιστοπούλου.

Στο Bridge Experience 2019 την πολυπληθέστερη ομάδα είχε το bwin Running Team, με ισχυρή παρουσία στην απόσταση των 5 χιλιομέτρων.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο κοινωνικός χαρακτήρας της διοργάνωσης με αντίκτυπο στην παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων, στην ΑΜΚΕ «ExcellenSeas» ενώ και φέτος συμμετείχαν οι «Lilly’s Warriors», η ομάδα που περπάτησε για καλό σκοπό με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τη Lilly η οποία δίνει τον δικό της αγώνα στις ΗΠΑ.

Αν μας έμεινε πάντως κάτι περισσότερο και από τη συμμετοχή στον αγώνα ήταν η φιλοξενία και η θετική διάθεση τόσο από τη διοίκηση όσο και από το προσωπικό.

Κολυμβητές και δρομείς χάρηκαν τη διοργάνωση και μοίραζαν χαμόγελα και τις δύο ημέρες!

Ο Χρυσός Χορηγός, η bwin, φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να κάνει το κάτι παραπάνω και δώσει στον αγώνα λίγη από την αίγλη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα