Kαλές εμφανίσεις για Στεφανίδη και Παπαχρήστου

Gazzetta team
Τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου πραγματοποίησε σήμερα στο μίτινγκ της Πάντοβα η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της με άλμα στα 4,72 μ. (ρεκόρ διοργάνωσης), αφού στη συνέχεια απέτυχε στα 4,82 μέτρα.

Η Στεφανίδη έκλεισε έτσι τον κύκλο αγώνων και είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη διάκριση στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,60 μ. με επιτυχημένο άλμα, στο σημείο όπου οι υπόλοιπες μετέχουσες είχαν ολοκληρώσει την προσπάθεια τους τους κι έτσι δεν είχε τον συναγωνισμό, που θα την βοηθούσε να ανέβει υψηλότερα.

Η Στεφανίδη θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με 4,85 μ., που είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Σταθερή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βούλα Παπαχρήστου, που μετείχε στο Diamond League του Ραμπάτ. Η κορυφαία Ελληνίδα άλτρια του τριπλούν ήταν τρίτη στον αγώνα με καλύτερη προσπάθεια στα 14,21 μ. από την τρίτη της προσπάθεια.

Η αθλήτρια βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ πριν τη διοργάνωση του Λονδίνου αναμένεται να συμμετάσχει και στο Diamond League του Μονακό.