Αναστασάκης: «Πίστευα ότι μπορώ να το κάνω» (pics, vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Μιχάλης Αναστασάκης μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη βολή στα 77,72μ. στο πλαίσιο των αγώνων ρίψεων "Σιθώνεια 2017", οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στη Νικήτη Χαλκιδικής, στη μνήμη του Νίκου Παπαδημητρίου, πατέρα του προπονητή του.

Οι αγώνες έγιναν στην μνήμη του Νίκου Παπαδημητρίου, πατέρα του προπονητή του Χανιώτη σφυροβόλου, Αλέξανδρου και εκείνος φρόντισε να τον τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο.

«Είμαι χαρούμενος που για μία ακόμα φορά στέλνω τη σφύρα πέρα από τα 77 μέτρα. Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα, αφού δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει κάτι στα αγωνιστικά σχέδια μας. Τα σχέδια μας θα πάνε τώρα με βάση το παγκόσμιο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Αναστασάκης και πρόσθεσε αναφορικά με την παρουσία του στον αγώνα:

«Δεν είχα τόσο πολύ άγχος για την κατάκτηση του ορίου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, γιατί πίστευα ότι μπορώ να το κάνω, δεν το σκεφτόμουν και τόσο. Σκεφτόμουν μόνο την τεχνική μου...», κατέληξε ο αθλητής που έκανε τις πρώτες του βολές στο χωράφι στον Κλαδισσό Χανίων υπό τις οδηγίες του Κωστή Παπαμαρκάκη.