Τέλος και ο Μυλωνάκης από την εθνική ομάδα!

Την... πόρτα της εθνικής ομάδα πόλο των ανδρών άνοιξε ο Χρήστος Αφρουδάκης, με δημόσια τοποθέτηση του στο πλαίσιο της συνέντευξης για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου, με τον Μανώλη Μυλωνάκη να ακολουθεί, όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr

Οι δύο αθλητές είχαν πάρει την απόφαση να κρεμάσουν το σκουφάκι της εθνικής ομάδας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο να προσπαθεί να τους μεταπείσει, εφόσον θεωρούσε ότι είχαν ακόμη αρκετά πράγματα να δώσουν στην ομάδα και πνευματικά και αθλητικά. Τελικά, οι δύο παλιότεροι παίκτες της εθνικής, η οποία το 2015 μας έκανε περήφανους κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, έμειναν στην αρχική τους απόφαση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε στο gazzetta.gr: «Την απόφαση μου να αποχωρήσω την γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Αγωνίζομαι με το σκουφάκι της εθνικής από μικρό παιδί, ενώ αυτό της ομάδας των ανδρών το φόρεσα το 2005. Είναι αρκετά τα χρόνια και θεωρώ ότι έκανα τα πάντα για να το τιμήσω. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μπει νέο αίμα στην εθνική ομάδα».