Πληρώνουν τις... ορέξεις τους με φυλακή!

Gazzetta team
Δύο πυγμάχοι έχουν συλληφθεί στο Ρίο για σεξουαλική επίθεση σε καθαρίστριες του Ολυμπιακού Χωριού! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Χωριό με πρωταγωνιστές δύο πυγμάχους από την Αφρική.

Πρώτος ήταν ο Μαροκινός Χασάν Σάαντα που το περασμένο Σάββατο συνελήφθη από την αστυνομία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο καθαριστριών στο δωμάτιο του στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Σάαντα ζήτησε μέσω δικηγόρου, να του επιτρέψουν να αγωνιστεί κόντρα στον Τούρκο Ναντίρ Μεχμέτ Ουνάλ, αλλά απερρίφθη το αίτημα του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Μαροκινός χάιδεψε τα οπίσθια από τις δύο γυναίκες, παρουσία μάλιστα συναθλητών του, που δεν έκαναν το παραμικρό.

Ο Σάαντα τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ημερών, ενώ με φυλάκιση απειλείται και ένας ακόμα Αφρικανός πυγμάχος. Ο Τζόνας Τζούνιας από τη Ναμίμπια προσπάθησε να αγκαλιάσει με τη βία και να φιλήσει μία καθαρίστρια, επίσης στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά αυτή κατάφερε να τον σπρώξει και να φύγει.

Ο Τζούνιας που ήταν σημαιοφόρος της Ναμίμπια στην Τελετή Εναρξης συνελήφθη και είναι σίγουρο ότι θα χάσει τον αγώνα της Πέμπτης στο τουρνουά της πυγμαχίας!