«Σας πιστεύω απόλυτα»

Δημήτρης Τομαράς
Ομιλία του Λεονάρντο Ζαρντίμ προς στους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα με την Βέροια περιλάμβανε η προπόνηση. Τι ζήτησε ο Πορτογάλος και τι μήνυμα έστειλε.

Ο Ζαρντίμ είναι ένας προπονητής που μιλάει συνέχεια στους παίκτες του Ολυμπιακού. Πότε θα είναι για το επόμενο παιχνίδι, πότε για μία παρατήρηση και πότε για μία επισήμανση πάνω σε άσκηση ή στο εσωτερικό διπλό.

Αυτήν την φορά αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Βέροια, τονίζοντας τα «θέλω» του. «Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις. Είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Βέροια», τόνισε σχετικά.

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε προς όλους πως «προσωπικά σας πιστεύω απόλυτα όλους. Σας πιστεύω και ως παίκτες και ως σύνολο. Πρέπει όμως να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο για τον αγώνα με την Βέροια».

Στο εσωτερικό δίτερμα πάντως ο Πορτογάλος δεν έδειξε ενδεκάδα. Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν ανακάτεψε πρόσωπα, μην αποκαλύπτοντας έτσι τις προθέσεις του για το ματς της πρώτης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα.