Συνάντηση Καπράλου με την απόγονο του Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν

Newsroom
Συνάντηση Καπράλου με την απόγονο του Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν

bet365

Η απόγονος του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν, Diane de Navacelle de Coubertin, επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, επικεφαλής μαθητών και μαθητριών από γαλλικά σχολεία.

Την απόγονο του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος και την ξενάγησε στην Ψηφιακή Εκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της ΕΟΕ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μίλησε σε όλα τα παιδιά, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στάθηκε ειδικά στη διοργάνωση της Αθήνας το 2004.

Η επίσκεψη στην έδρα της ΕΟΕ έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η γενιά του 2004 στην Ελλάδα στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024» της ΕΟΕ, της ΕΘΝΟΑ και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και περιλαμβάνει περιλαμβάνει ταξίδια, συνέδρια και αθλητικούς αγώνες με τη συμμετοχή μαθητών από ελληνικά και γαλλικά σχολεία, για την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και η Πρόεδρος της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη και οι πρωταθλητές της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη και Γιώργος Πιλίδης.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: EOE