Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ οι Αυστραλοί παίκτες του ράγκμπι που δημιούργησαν επεισόδιο σε αεροπλάνο

Κώστας Ευθυμιάδης
Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ οι Αυστραλοί παίκτες του ράγκμπι που δημιούργησαν επεισόδιο σε αεροπλάνο

bet365

Διαστάσεις έχει πάρει στην Αυστραλία το επεισόδιο σε πτήση της επιστροφής από το Τόκιο στο Σίδνεϋ, με παίκτες της ομάδας ράγκμπι.

Σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και συμβουλίων για το αλκοόλ θα μπουν επτά παίκτες της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αυστραλίας, που μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι επτά παίκτες δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο σε πτήση των Ιαπωνικών αερογραμμών από το Τόκιο στο Σίδνεϋ, με αποτέλεσμα η εταιρία να κάνει έγγραφο παράπονο στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας.

Η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι οι αθλητές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα συμβούλων για το αλκοόλ, ενώ αναμένεται να τιμωρηθεί όλη η ομάδα για την συμπεριφορά τους, στο ταξίδι της επιστροφής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι Ιάπωνες, οι παίκτες του ράγκμπι φώναζαν και τραγουδούσαν δυνατά πίνοντας αλκοόλ, με κάποιους να… ξερνάνε στα καθίσματα ή και τις τουαλέτες. Ενας από αυτούς δημιούργησε επεισόδιο με αεροσυνοδό, επειδή δεν του σέρβιραν περισσότερο αλκοόλ, ενώ είχε ήδη μεθύσει. Η συμπεριφορά τους εξόργισε άλλους επιβάτες και έτσι έγιναν τα παράπονα προς την πλευρά της Αυστραλίας.

«Ολοι οι εμπλεκόμενοι έχουν προειδοποιηθεί για την τιμωρία τους. Κάποιοι θα περάσουν από εκπαίδευση και σύμβουλο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ» αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με τον Αντι Μαρίνο, εκτελεστικό διευθυντή της ομοσπονδίας, να λέει πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την συμπεριφορά τους.
Εκτός των παικτών της ομάδας ράγκμπι, ανάλογη συμπεριφορά φέρονται να είχαν στην πτήση και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε στο Τόκιο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα