«Όνειρο τα τρία GP στις ΗΠΑ»

Νίκος Τσιώκος
«Όνειρο τα τρία GP στις ΗΠΑ»
Ο Νίκι Χέιντεν θεωρεί όνειρο το γεγονός να διεξάγονται τρία Γκραν Πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Moto GP στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αμερική.

Όστιν, Καλιφόρνια (πίστα Λαγκούνα Σέκα) και Ιντιανάπολις είναι οι τρεις πόλεις της Αμερικής που θα φιλοξενήσουν φέτος αγώνα του Moto GP. Οι ΗΠΑ θα το πράξουν αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, με τον Νίκι Χέιντεν να χαρακτηρίζει ως όνειρο το γεγονός αυτό. «Αμέσως μετά το Κατάρ έπρεπε να μείνω στην Ασία για κάποια ιβέντ, γι' αυτό ελπίζω να είμαι στα καλύτερά μου για το Όστιν.

Το να έχουμε τρία Γκραν Πρι στην πατρίδα μου σχεδόν φαίνεται σαν όνειρο για μένα και η πίστα είναι εξαιρετική, ασφαλής και κανούρια, με ωραίες εγκαταστάσεις. Την έχω γυρίσει με μοτοσικλέτα δρόμου, ώστε να ξέρω το στήσιμο, αν και θα είναι προφανώς πολύ διαφορετικά πάνω σε μια μοτοσικλέτα του Moto GP», ήταν τα λόγια του αναβάτη της Ducati, που θα έχει τρία... εντός έδρας Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!