Προγνωστικά στοιχήματος | Μεγάλη παράδοση και ρίσκο

Gazzetta team
Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την αγωνιστική περίοδο 2001-02, κατάφερε για μοναδική φορά να φύγει από την έδρα της Φράιμπουργκ με τη νίκη η Γκλάντμπαχ. Μία νίκη, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες είναι ο συνολικός απολογισμός της στη συγκεκριμένη έδρα σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας και θα διεκδικήσουν τη νίκη για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η μεν Φράιμπουργκ ώστε να διατηρήσει τις πιθανότητές της για συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ και η Γκλάντμπαχ για την 4άδα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς νίκη και σε 4 ματς (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) η Φράιμπουργκ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είχε ωστόσο αρκετά καλή παρουσία στο τελευταίο χρονικά και την ήττα από τη Λεβερκούζεν (1-0). Η παράδοση είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, όπως επίσης και το γεγονός πως η Γκλάντμπαχ αγωνιζόμενη ημέρα Παρασκευή, δεν έχει νίκη εδώ και 10 αγώνες (1 ισοπαλία και 9 ήττες στο διάστημα αυτό). Με το ανάλογο ρίσκο, ο άσος της Φράιμπουργκ σε απόδοση 4.55 στη Betshop είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Η αναμέτρηση για τη Μπουντεσλίγκα είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και είναι ένα ματς που είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Δράση στη Γερμανία υπάρχει και στη δεύτερη κατηγορία ενώ πλέον έχει επιστρέψει η αγωνιστική δράση και στην Πορτογαλία, κατηγορία από την οποία θα ολοκληρώσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν η Μπράγκα. Η ομάδα άλλαξε πριν τη διακοπή προπονητή, με τον Κουστόντιο (μέχρι πρότινος στην ομάδα Νέων) να αναλαμβάνει αντί του Αμορίμ που μετακόμισε στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Θετικό το ντεμπούτο του, με τη Μπράγκα να επικρατεί 3-1 της Πορτιμονένσε και να αυξάνει στα 10 ματς το αήττητο σερί (9 νίκες και 1 ισοπαλία). Σήμερα φιλοξενείται από τη Σάντα Κλάρα και θεωρητικά έχει εύκολο έργο. Από τη στιγμή που είναι μία ομάδα που συνήθως επιλέγει να επιτεθεί από νωρίς και παρουσιάζεται πολύ πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων της, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί την επιλογή μας.