Προγνωστικά στοιχήματος | Με το δεξί ο Αντσελότι

Gazzetta team
Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την τεχνική ηγεσία της Εβερτον, στη θέση του Μάρκο Σίλβα, ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες ο Κάρλο Αντσελότι. Ο πολύπειρος ιταλός προπονητής, που πρόσφατα αποχώρησε από τη Νάπολι, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ζαχαρωτών» στη σημερινή αναμέτρηση με την Μπέρνλι για την boxing day, σε ένα από τα πολλά ματς που διεξάγονται σήμερα στο Νησί και κυριαρχούν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Όπως συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων που υπάρχει αλλαγή προπονητή, έτσι και τώρα, περιμένουμε να λειτουργήσει θετικά. Ο άσος σε απόδοση 1.75 στην Interwetten είναι το πρώτο σημείο που κρατάμε σήμερα.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Αγγλία με την αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Αρσεναλ. Και εδώ υπάρχει νέος προπονητής. Ο Μικέλ Αρτέτα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης των «κανονιέρηδων» και σήμερα πραγματοποιεί το ντεμπούτο του. Όπως και με την περίπτωση της Εβερτον έτσι και εδώ, περιμένουμε την Αρσεναλ βελτιωμένη αγωνιστικά. Ιδανικός αντίπαλος μπορεί να θεωρηθεί η Μπόρνμουθ, με έξι ήττες και μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, τη στιγμή που η γηπεδούχος δεν έχει αξιοποιήσει και στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα. Το διπλό, σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό, μπαίνει στις επιλογές μας.

Από την Αγγλία, ολοκληρώνουμε με τη συνάντηση Λέστερ – Λίβερπουλ. Βαθμολογικά είναι ντέρμπι, ανάμεσα στη δεύτερη της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, με τους «ρεντς» να έχουν και το ηθικό στα ύψη μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει ασταμάτητη εδώ και καιρό και θα την εμπιστευτούμε και σήμερα, αφού θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Κλείνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης. Εξαιρετική παράδοση για τους Μαδριλένους (οκτώ σερί νίκες) οι οποίοι βρίσκονται και σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενοι από δέκα σερί νίκες σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Οι «μερένχες» έχουν και σήμερα το προβάδισμα και επιλέγουμε την απλή νίκη τους, σε τιμές οριακού αουτσάιντερ.