Προγνωστικά στοιχήματος | «Τελικός» στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Gazzetta team
Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, αναφορικά με την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας, βρίσκεται η Μποταφόγκο. Εξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς που δίνει σήμερα, ως γηπεδούχος απέναντι στην Αβαΐ, με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης να είναι το μόνο που απασχολεί.

Η Μποταφόγκο στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί που φέτος έχει συγκεντρώσει τους 22 από τους συνολικά 31 βαθμούς της μέχρι στιγμής. Αυτόν τον παράγοντα θέλει να αξιοποιήσει και σήμερα, απέναντι στην ουραγό της κατηγορίας και να φτάσει στο επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα. Όπως φαίνεται και από τα στατιστικά Πάμε Στοίχημα, η Αβαΐ είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα συνολικά στην κατηγορία ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις στο πρωτάθλημα συνολικά.

Θεωρούμε πως η Μποταφόγκο έχει το σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών και επιλέγουμε τον άσο, σημείο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.67 στον stoiximan.

Από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας στη Β Γαλλίας και την αναμέτρηση Ροντέζ Αβεριόν – Λανς. Στο μέσο της βαθμολογίας βρίσκεται η Ροντέζ, στην πρώτη 4άδα η Λανς, η οποία εφόσον επικρατήσει σήμερα περνάει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από αήττητο οκτώ αγώνων (5 νίκες, 3 ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα ενώ στα τρία πιο πρόσφατα δεν έχει δεχθεί γκολ. Η Ροντέζ παρουσιάζεται ανταγωνιστική φέτος μπροστά στο κοινό της και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το διπλό προσφέρεται σε υψηλή απόδοση. Το ενδεχόμενο νίκης της Λανς, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τα προγνωστικά με το πρωτάθλημα της Β Γερμανίας και τον αγώνα Καρλσρούη – Αουε. Με σύμμαχο την παράδοση η γηπεδούχος (3 νίκες, 3 ισοπαλίες), η οποία φέτος αρέσκεται στα «Χ». Το ματς με την Αουε μοιάζει ισορροπημένο και όλα τα αποτελέσματα παίζουν με τις ίδιες πιθανότητες. Σε μία επιλογή ρίσκου, ποντάρουμε στην ισοπαλία.