Προγνωστικά Στοιχήματος: Ζήτημα ετοιμότητας

Gazzetta team

Οι ρεβάνς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ συγκεντρώνουν και απόψε το πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι.

Εκεί θα επικεντρωθούμε ξανά, με την πρώτη επιλογή να έρχεται από το Καραμπάγκ – Ντάνταλκ των 20:00. Ισχνό προβάδισμα έχουν αποκτήσει οι γηπεδούχοι, από τη στιγμή που κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Ιρλανδία μία βδομάδα νωρίτερα (1-1). Το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν τους δίνει άλλη ψυχολογία ενόψει του αποψινού επαναληπτικού, και πλέον καλούνται να αποδείξουν εμπράκτως τη θεωρητική αγωνιστική τους ανωτερότητα. Τα τελευταία χρόνια οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν έχουν ανέβει επίπεδο, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες εκτός των συνόρων.

Εχουν διαρκή παρουσία στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αυτό θα συμβεί αν απόψε πετύχουν το στόχο της πρόκρισης (εξασφαλίζουν τουλάχιστον την είσοδο σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ). Στο γήπεδό τους έχουν δείξει πως ξέρουν να αντιδρούν σωστά σε παρόμοιες καταστάσεις και κάτι ανάλογο είναι ξανά ικανοί να κάνουν. Κάτι τέτοιο άλλωστε φαίνεται και από τις αποδόσεις στις στοιχηματικές.

Την ίδια ώρα, ΑΪΚ και Μάριμπορ συγκρούονται στην Στοκχόλμη. Οι Σλοβένοι ήταν πιο αποφασιστικοί στο γήπεδό της πριν από επτά βράδια, και έτσι μπόρεσαν να πάρουν σκορ πρόκρισης με το υπέρ τους 2-1. Απόψε πάντως το έργο τους θα είναι σαφώς δυσκολότερο. Αφενός γιατί η – πρωτοπόρος της Σουηδικής λίγκας – ΑΪΚ είναι πολύ ισχυρή στο γήπεδό της και αφετέρου διότι υστερούν σημαντικά σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Κάτι τέτοιο φαντάζει απολύτως λογικό από τη στιγμή που το σουηδικό πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη (18 αγώνες), την ώρα που το δικό τους ξεκίνησε πριν από μόλις τρεις εβδομάδες. Τα δεδομένα λοιπόν είναι ευνοϊκά για την ΑΪΚ, που αν εμφανιστεί σοβαρή θα φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Γιουρόπα Λιγκ, και το μοναδικό παιχνίδι που λαμβάνει χώρα απόψε. Στο Βελιγράδι η Τσουκαρίτσκι περιμένει τη Μόλντε έπειτα από το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης. Οι Νορβηγοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχαν το πάνω χέρι αλλά απέτυχαν να σκοράρουν και αυτό οφείλουν να κάνουν απόψε ώστε να έχουν τύχη. Η υπεροχή τους είναι δεδομένη και η πρόκριση περνά από τα δικά τους χέρια. Αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.