Τα Best Goals της 28ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Το Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της 28ης αγωνιστικής και σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα και την 28η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά 19 γκολ από τα οποία μερικά ξεχώρισαν. Το Μatch Review του gazzetta.gr επέλεξε τα τέσσερα που ξεχώρισαν από τα οποία εσείς μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο για την 28η αγωνιστική.

Επιλογή πρώτη: Μπακασέτας με Λεβαδειακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)


Η μπάλα του στρώθηκε μετά την κόντρα του Λιβάια κι αυτός δε το σκέφτηκε. Μ’ ένα μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του Επασί κι έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Επιλογή δεύτερη: Αλμπάνης με Ολυμπιακό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Πήρε την μπάλα διαγώνια, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ νίκησε τον Προτό χαρίζοντας τη νίκη στον Απόλλωνα και την παραμονή στην κατηγορία. Με γκολ στο 26ο δευτερόλεπτο παρακαλώ.

Επιλογή τρίτη: Τσιλιανίδης με Κέρκυρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Πήρε πάνω του την εκτέλεση του φάουλ. Κι αποδείχθηκε ότι ήταν σα πέναλτι. Η μπάλα πέρασε πάνω από το σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.

Επιλογή τέταρτη: Λουτσιάνο με Πανιώνιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Βραζιλιάνος του Παναθηναϊκού είδε ότι ο Κότνικ είναι μακριά από τη γωνία του κι αποφάσισε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ. Ιδέα που του βγήκε μιας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ